Тенис звездата Забине Лисицки и популярният германски комедиант Оливер Похер вече не са двойки. Това потвърдиха от мениджмънта на двамата пред "Билд": "Да, вярно е, че Забине и Оливер вече не са заедно."

Двамата бяха една от звездните двойки на Германия в последните 2 години и половина като Похер често подкрепяше бившата финалистка на Уимбълдън по турнири.

Лисицки обаче е решила да сложи край на връзката им най-вече заради разкритията за изневяра на Похер с манекенката Сара Джоел Жанел.

Последната поява на Лисицки и Похер бе на благотворителна галавечер в Берлин на 5 декември, само няколко дни след публикациите за аферата на Похер. Тогава медиите в Германия се възхитиха от силата на Лисицки да прости прегрешението на своя любим.

През февруари обаче наяве излязоха още пикантни подробности от аферата на Похер, след което Лисицки е взела окончателно решение за раздялата.

"За Забине това беше капката, която преля чашата. Миналата седмица тя си събра нещата, които бе оставила при Оли в Кьолн", разкри приятелка на тенисистката.

След това Лисицки се насочи към Калифорния, където отпадна във втория кръг на турнира в Индиън Уелс.


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS