Осем дами ще се включат в традиционния Ladies Night 2019, организиран от Българския национален тенис център и Интерактив тенис по случай 8-ми март. 

Състезателките ще играят от 11-ти март в Българския национален тенис център. Разделени са в две групи, като всяка от тях има гарантирани минимум три часа на корта. Надпреварата се провежда всяка година и е специален поздрав от ИТЛ за женския празник.

Фаворит за титлата е Стефка Бончева, която през последните няколко години печели категорично надпреварата. Най-сериозната й конкуренция се очаква да бъдат Искра Бочева и Ива Дарданова, но са възможни и изненади. Вечерните турнири на ИТЛ са отворени за жени и аматьорките играят наравно с мъжете, като трупат опит с непознати съперници.

Мачовете от Ladies Night 2019 започват на 11-ти, а финалът е предвиден за 17-ти. Играят се два къси тайбрек сета до 4, при трети сет победителят се определя с шампионски тайбрек до 10.

Междувременно от Интерактив тенис подготвят Четвъртия вечерен турнир. Негов домакин е първият тенис клуб в България, известен доскоро като БСФС, а сега с ново име – 360. Той разполага с три закрити клей корта и е третата нова дестинация на вечерните турнири от началото на годината. 

Записването за надпреварите при начинаещи, средно напреднали и напреднали е отворено, но местата се изчерпват бързо.

Повече подробности за Интерактив тенис и за турнирите на лигата можете да намерите тук.