След по-малко от месец официално трябва да дадем рестарт на тенис сезона при жените. На 3-и август, ако всичко е наред, WTA подновява официалните мачове, които бяха прекратени за няколко месеца заради пандемията от коронавирус.

Тенис сезонът ще се рестартира с надпреварата в Палермо, а една от най-добрите в световния женски тенис, Симона Халеп изрази огромно желание да играе в Италия.

„Все още не съм взела окончателно решение, но намерението ми е да участвам в Палермо. Без турнири е трудно и определено тенисът ми липсва. Надявам се, че ще можем да пътуваме безопасно и  ще ни бъдат осигурени всички необходими условия, за да сме спокойни, защото ситуацията с вируса в световен мащаб отново започва да става доста тревожна. Животът ми се промени, сега виждам нещата по различен начин, пандемията ми помогна да помисля върху постъпките си и да видя къде съм сгрешила. Радвам се, че имах възможността да си почина и да преоткрия себе си“, каза бившата номер 1.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.