Испанската музикална звезда Енрике Иглесиас споделя, че когато дойде моментът да стане баща, не желае непрекъснато да пътува по турнета и с месеци да отсъства от вкъщи.

Въпреки че харесва живота си такъв какъвто е, Иглесиас-младши признава, че за да създаде семейство в пълния смисъл на думата той и приятелката му Анна Курникова ще трябва да се установят на едно място и да престанат постоянно да обикалят света.

"Много пъти в мои интервюта съм казвал, че бракът няма да ме направи по-щастлив, не съм против него, но и не държа да се оженя", каза Енрике в интервю за Access Hollywood.

"Относно децата, да, много бих искал да имам. Надявам се, че когато стана баща ще се отпусна малко и няма да пътувам толкова много по турнета. Не желая да отсъствам шест месеца или цяла година и когато се прибера вкъщи да не мога да позная собственото си дете", добавя изпълнителят.

Енрике е толкова чувствителен, че отсъствайки дълго от дома започва да изпитва непоносима тъга дори за домашните си любимци.

"Вече имам тежък опит с кучетата си, които всеки път когато оставя се чувствам много зле. Не обичам да напускам дома си за много време и даже си бях обещал, че няма да пътувам за повече от 15 дни, но това е професията ми, а аз имам нужда от този баланс в живота си", разказа още Иглесиас. /БГНЕС