Дългогодишният приятел на бившата тенисистка Ана Курникова – Енрике Иглесиас, си устрои секс оргия точно пред очите на своята половинка.

Певецът демонстрира доста разкрепостено поведение със своята бек-вокалистка на сцената, без да помисли как ще бъде прието това от неговата любима, която бе зад кулисите.

Ана едва се сдържа да не направи скандал по време на концерта в Киев. Тя трябваше да стане свидетел на разгорещените страсти между Енрике и неговата бек-вокалистка.

Иглесиас я повалил на земята, рязко разтворил краката й и легнал върху нея. Цялата зала ахнала, а Енрике продължил да гали партньорката си на сцената и да имитира секс.

Ана

В същото време Курникова излязла от гримьорната, за да види какво се случва. Виждайки това на сцената тя почти не изпаднала в амок.

След като видял обаче любимата си се наложило Енрике бързо да стане, но дори и това не успокоило Ана.

„Ще ти покажа едно горещо момиче”, продумала през зъби рускинята, която останала да наблюдава концерта зад кулисите.

След като видял, че скандалът няма да му се размине, Енрике вдигнал на сцената трима свои фенове, заедно с които решил да удари няколко … водки. 

Скандалът 

Интуицията не подвела певеца. Папараците успели да запечатат момента, в който двамата излезли от Двореца на спорта, но Курникова бързала да се качи в колата, без да поглежда и съобразява със своя любим. Фотоапаратите дори вбесили рускинята, която се развика да ги махнат от лицето й.