През месец март Интерактив тенис по традиция събира най-запалените по тениса дами на осмомартенски турнир. Този път надпреварата ще стартира на 9 март и ще се проведе в MG Tennis Club в парка „Заимов“. Записването за MG Ladies Night 2020 е отворено до 6 март, петък, а в схемата вече са многократната победителка в турнирите на ИТЛ Стефка Бончева, шампионката от миналата година Ива Дарданова и опитната Искра Бочева. Дебют в турнирите на социалната тенис мрежа ще отбележи Ваня Желязкова, а организаторите очакват още любителки на спорта, които искат да трупат опит в състезания и в игра на точки. Благодарение на рейтинговата система на Интерактив тенис мачовете отново ще бъдат равностойни, с много хъс за победа, а дамите се очакват с добро настроение.

Турнирът ще се играе във формат Fast 4: 2 къси тай-брек сета до 4, а при трети сет победителят се определя с "шампионски тайбрек". Началото на срещите е 20:00 часа, а настилката е висококачествената Green Set.

Програмата на Интерактив тенис продължава с мачовете на начинаещите и средно напредналите от Третия вечерен турнир в клуб 360. Отворени за записване са схемите при напредналите в Третия вечерен турнир, както и в трите категории от Четвъртия вечерен турнир, който ще се играе в клуб „Дипломат“. Приятелите на тениса могат да се запишат за участие и в първите две състезания на Weekend Tour - Sandanski Open 2020 и Sani Resort Tennis Holiday 2020.

Повече подробности за Интерактив тенис и за турнирите можете да намерите тук.