Цвети Пиринкова отново зарадва последователите си в социалните мрежи със снимки от плажа Тенисистката почива активно и не пропуска да се позабавлява на българското Черноморие. В момента Цвети е на почивка в Несебър, става ясно от поредната ѝ публикация в Instagram.

"Слънце, пясък , море, нека летните приключения започнат сега! Не съм от хората, които обичат да лежат на плажа цял ден, имам нужда от движение и интересна активност.  Плажен тенис, волейбол, уиндсърф, джет ски и т.н Никога, обаче, не забравям да приемам достатъчно количество вода, за да осигуря на тялото си така необходимите течности в летните горещини. Навик придобит от спорта. А вие какво предпочитате да правите на плажа", запита тя феновете си.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Слънце, пясък , море, нека летните приключения започнат сега! 🐳🌞🌊🏖 Не съм от хората, които обичат да лежат на плажа цял ден, имам нужда от движение и интересна активност. Плажен тенис, волейбол, уиндсърф, джет ски и т.н. 🏄🏻‍♀️🚣🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🤽🏻‍♀️ ❗️Никога, обаче, не забравям да приемам достатъчно количество вода, за да осигуря на тялото си така необходимите течности в летните горещини.✅✅✅ Навик придобит от спорта. ☺️👌🏼🎾 ❓А вие какво предпочитате да правите на плажа? #stayhydrated #beachdays #summer #Fun #Банкя #ВажноЕСъдържанието

A post shared by Tsvetana Pironkova (@tpironkova) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Eyes on the horizon 🌅🌠⚓️🌊🌈 #beachdays #beachvibes #summer

A post shared by Tsvetana Pironkova (@tpironkova) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Life is better at the beach they say...😬☀️🐳🌊🍉 #beachvibes #beachdays #summer

A post shared by Tsvetana Pironkova (@tpironkova) on