Цяла година Цвети и Григор, накрая Маги триумфира! Така се получи,  факт! Вниманието в родния тенис традиционно е съсредоточено върху  двете ни първи ракети и надеждите те да успеят да ни зарадват с  победи, преминаване от кръг в кръг. Последните месеци обаче все не се  получава. За жалост... Чакахме Уимбълдън и свещенната му трева, която последните години е  кадемлийска за родните звезди. И какво стана?! Цвети загуби, Сесил  падна, Григор отпадна. 

Но Маги триумфира! Да, класата си е класа без значение от възрастта. Магдалена Малеева  доказа, че вече и като майка с ракета в ръка, е №1. В турнира на  легендите по двойки най-малката от сестри Мелееви вдигна купата. За  първи път в тандем с Рене Стъбс от Австралия, бившата №4 в света би  наред големи имена от близкото и не толкова близкото минало - Яна  Новотна, Барбара Шет, Чанда Рубин, Сандрин Тестю, Андреа Джагър,  Андреа Темешвари, Селима Сфар и Мартина Навратилова. 

Браво, Маги! Браво, Малеева! Ти можеш и продължаваш да го доказваш на  различни арени. Шампион си като майка на Юлия, Марко и Нина, шампион  си като биопредприемач, шампион си като изкусител с палачинки, шампион  си оставаш и на тенис корта! Защо ли? Защото шампионите са такива  завинаги!