Бившата световна номер 1 в женския тенис Каролине Вожняцки сподели доста любопитни неща за живота си извън корта. Датчанката, макар и само на 30, реши да прекрати състезателната си кариера и да се отдаде на своите хобита.

Датската тенисистка заяви, че продължава редовно да тренира и поддържа форма, а също така разкри и голямата си любов към готвенето.

„Не съм от хората, които спазват диета, но въпреки това се старая да поддържам тялото си в добра форма.  Обичам да ям зеленчуци, но съм голям любител и на сладкото. Много обичам шоколадова торта, признавам, че без това не мога", започна тя. 

"Готвя с най-голямо удоволствие, това ми носи радост и определено смятам, че се справям доста добре в кухнята. Мога да приготвям всичко, от хляб до най-различни сладкиши и десерти.  Да, аз спрях с тениса, но това не ми пречи да тренирам усърдно. Продължавам да тичам и да правя най-различни упражнения, а също така много обичам плуването, доволна съм от начина, по който се развива животът ми“, коментира Вожняцки.

Автор: Делян Калинков