За втора поредна година Stella Artois ще бъде официалната бира на най-стария тенис турнир – този в Wimbledon. По този повод белгийската марка иска да зарадва осем от Вас, които не само биха се насладили на играта на най-успешните тенис състезатели, но и биха оценили по достойнство всяко тяхно отиграване. 

Освен това Stella Artois ще изненада и много други с награди – тенис ракета от Stella Artois, комплект брандирани тенис топки и специален лимитиран бокал Wimbledon.

Шампионатът в Wimbledon започва да се провежда през 1877 година, а триумфът в него се превръща в едно от най-ценните постижения за всеки тенисист. 
Wimbledon, единствен от четирите турнира от Големия шлем, се провежда на трева и това е само една от традициите в него, които се спазват стриктно и до днес. Едно от изискванията към състезателите например е спортният им екип да бъде изцяло в бяло. 

В продължение на повече от 100 години топките за турнира също са бели, докато през 1986 година традицията не се подчинява на по-модерните схващания за спорта. Традиция е и голяма част от билетите да се продават още от предната година, а за останалите да има дълги опашки пред касите. Неслучайно организаторите на турнира са създали цял наръчник как да се справите с въпросните опашки.

Партньорството с Wimbledon далеч не е единственото от този ранг в богатата история на Stella Artois. В портфолиото на белгийската марка присъстват съвместни проекти с най-стария голф турнир The Open, с най-големия шампионат по поло Abierto Argentino de Polo, както и с кино фестивала в Кан. 

Всичко за промоцията на Stella Artois можете да откриете на stellaartoispromo.eu.