През тази седмица Анди Мъри участва на турнира в Сан Диего и вече е част от втория кръг на надпреварата. Бившият световен номер 1 трябваше да се изправи срещу Нишикори в мач от първия кръг, но час и половина преди началото на двубоя японецът се отказа заради травма и на негово място влезе щастливият губещ от квалификациите Денис Кудла. Анди се справи без особени затруднения с американеца и във втория кръг го очаква доста по-трудно препятствие в лицето на Каспер Рууд. Шотландецът сподели няколко думи за своите планове за бъдещето, като заяви, че просто желае да продължи с добрите резултати, без да се натоварва с излишно напрежение. 
 
„Нямам конкретни амбиции в Сан Диего, пристигнах тук, за да играя и да се представя на едно добро ниво. Бях доста изненадан, когато научих, че Нишикори се е отказал, защото мачът буквално чукаше на вратата и трябваше да сменя цялата си стратегия. Не знаех много за Кудла, тренирали сме заедно, но никога не сме играли официален мач. Много бързо се наложи да пиша на някои мои колеги, които да ми кажат малко повече за играта му. 
 
За Денис пък бе още по-тежко, защото той вече си беше тръгнал и пътуваше за Лос Анджелис. Тогава е получил обаждане, че може да се включи в турнира и отново е трябвало да се връща обратно. Важното за мен е, че се справих и продължавам напред. Гледам мач за мач, турнир след турнир и бих се радвал да се представям силно. Просто се наслаждавам на тениса и смятам, че това е правилният подход, след всичко, което ми се случи“, каза трикратният шампион от „шлема“.