Отборът на Левски приема последния във временното класиране тим на Етър в мач от 10-ия кръг на efbet Лига. Срещата е тази вечер от 20:00 часа на стадион „Георги Аспарухов” и може да я наблюдавате в пряко предаване по DIEMA SPORT, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA. В Gong.bg ще проследим всичко най-важно от мача минута по минута, като в сайта ни може да намерите видео от всеки гол и всяка интересна ситуация.

 „Сините“ ще се опитат да се върнат на пътя на победите, след като в последния кръг направиха изненадващо равенство 2:2 при гостуването на Крумовград в Пловдив.

Възпитаниците на Николай Костов водеха с 2:1 до 75-та, след като осъществиха обрат през първото полувреме, но не съумяха да запазят преднината си и завършиха наравно за първи път през кампанията. Тимът е четвърти в подреждането с 16 точки, докато Етър е на дъното с едва четири пункта.

Завърналите се в елита „боляри“ взеха наскоро първата си победа през сезона, надигравайки Локомотив София с 3:1 в „Надежда“, но в последния кръг отстъпиха на Локо Пд с 0:1 във Велико Търново.