Петер Мразек направи 32 спасявания, а Каролина победи Аризона с 3:0 в мач от НХЛ. Това е трета суха мрежа на вратаря за сезона, а Уорън Фогеле, Лукас Уолмарк и Мартин Некас вкараха за ураганите, който имат постижение от 14-8-0 в домакинските мачове. Вратарят на Аризона Анти Раанта спря 25 изстрела, но това не бе достатъчно.

Дилън Ларкин вкара гол в редовното време, а след това вкара единствената дузпа за победата на Детройт над Отава с 3:2. За гостите от Канада, които не допуснаха гол в продължението това бе шеста поредна загуба.

Тайлър Бертуци вкара другия гол за "червените криле", а Филип Хронек събра две асистенции. Джонатан Берние направи 29 спасявания.

Джаред Маккан вкара в продължението, за да донесе победата на Питсбърг с 4:3 над Колорадо. Евгени Малкин, Теди Блуджър и Брайън Ръст се отчетоха с гол и асистенция. Мат Мъри спря 28 изстрела за Пингвините. Габриел Ландеског завърши с гол и асистенция, Мат Калверт и Нейтън Маккинън също вкараха за домакините от Колорадо, а Павел Франкус завърши 26 спасявания.

Мачове от редовния сезон в Националната хокейна лига на САЩ и Канада (НХЛ):

Детройт - Отава - 3:2 след продължение
Каролина - Аризона - 3:0
Колорадо - Питсбърг - 3:4 след продължение

Източна конференция
Атлантическа дивизия: Бостън 63 точки, Тампа Бей 56, Торонто 54
Столична дивизия: Вашингтон 65, Питсбърг 59, Ню Йорк Айлъндърс 57

Западна конференция
Централна дивизия: Сейнт Луис 63, Далас 56, Колорадо 55
Тихоокеанска дивизия: Лас Вегас 54, Аризона 54, Едмънтън 53/БТА