Ванкувър надделя над лидера в Централната дивизия Далас с 5:2 като домакин и записа пета поредна победа в Националната хокейна лига. Джей Ти Милър се отличи с гол и асистенция, а Брок Бесър допринесе с три асистенции за канадците. Тексасците допуснаха първо поражение в последните си четири гостувания и останаха с 87 точки.
 
Йеспери Котканиеми завърши с две попадения и асистенция, а Каролина се наложи над Уинипег с 5:3 като домакин и излезе еднолично на върха в Столичната дивизия с 96 точки. 

Тейлър Радиш реализира хеттрик, а Чикаго спечели срещу лидера в лигата Бостън с 6:3 като домакин. Борис Качук добави гол и две асистенции за предпоследния в Западната конференция.
Хампус Линдхолм завърши с гол и асистенция за Бостън, който допусна поредни загуби за първи път през кампанията, в която вече събра 105 точки и си осигури място в плейофите 
 
Леон Драйзайтл се разписа два пъти и достигна границата от 100 точки през редовния сезон, а Едмънтън надделя над гостуващия Отава с 6:3. Лидерът в лигата при стрелците Конър МакДейвид добави гол и асистенция за успеха.
Тими Щюцле вкара две попадения за канадците, но това не беше достатъчно.

Джони Годро реализира втория си гол в мача 43 секунди преди края на продължението и помогна на Кълъмбъс да победи домакина Сан Хосе с 6:5. Годро добави и три асистенции, Буун Дженър пък също вкара два пъти, а вратарят Даниил Тарасов парира 41 удара и даде асистенция, с което записа първата си точка в НХЛ. Кълъмбъс прекъсна серия от четири поредни загуби.  

Брендън Хейгъл се отличи с попадение и две асистенции, а шампионът от 2020 и 2021 година Тампа Бей се наложи над домакина Ню Джърси с 4:1. 

Иван Барбашев вкара два гола, а Лас Вегас спечели четвърта поредна победа след 5:3 над домакина Филаделфия и се утвърди на върха в Западната конференция с 90 точки. 
 
На Йорк Рейнджърс се наложи над гостуващия Вашингтон с 5:3 след два гола на Мика Зибанеджад.  Патрик Кейн добави попадение и асистенция. 
Звездата на столичани и втори най-добър голмайстор в историята на НХЛ Александър Овечкин пропусна мача заради контузия в крака.

Травис Бойд се разписа в 3:10 минута на продължението и донесе победата на Аризона над гостуващия Калгари с 4:3. Клейтън Келър реализира две попадения, Конър Инграм направи 42 спасявания, а домакините записаха шести пореден мач с точка.

Йоел Едмундсон се отличи с гол и асистенция и помогна на Монреал да спечели гостуването си на Питсбърг с 6:4. Сам Мантембо отрази 39 шайби за успеха на канадците.
Джейк Генцел завърши с две попадения и асистенция, но това не помогна на Питсбърг.

Дрю Доти и Алекс Яфало вкараха при числен превес, а Лос Анджелис спечели домакинството си на Ню Йорк Айлъндърс с 5:2, за да запише шеста победа в последните си седем мача.
 
Кийфър Шърууд завърши с гол и асистенция и беше в основата на успеха на Нешвил над гостуващия Детройт с 2:1. Това беше трета поредна победа за домакините.