Кайл Конър вкара два гола, а Блейк Уилър и Марк Шийфеле добавиха по една асистенция за Уинипег, който се наложи с 4:2 над Торонто в единствената среща от деня в НХЛ. Тя беше и последна за Джетс в редовния сезон, но нямаше отношение към крайното класиране в Северната дивизия, тъй като отборите си знаеха местата в плейофната решетка.

Иначе Конър завърши редовния сезон с 26 попадения, като днес прекъсна серията си от три мача без записани точки. А днес заедно с Шийфеле и Уилър демонстрираха много добра комбинативност в предни позиции.

Мейсън Апълтън е Джансън Харкинс вкараха другите два гола за победителите. За Торонто се отличиха Иля Михеев с гол и пас, както и Пиер Енгвал.

Джетс дадоха и една жертва- Пол Щастни трябваше да напусне играта още в 1-ата минута, след като Джъстин Хол от Торонто му влезе със здрав бодичек.

Те на два пъти изоставаха в резултата, а в 4:21 минута на третия период Конър най-после ги изведе напред в резултата.

Но и с това поражение Торонто остава на върха в класирането в Северната дивизия със 77 точки и ще стартира плейофите срещу Монреал. Третият Уинипег започва в сряда срещу Едмънтън.