Кайл Конър вкара 25 секунди след началото на продължението, а Николай Елерс наниза две шайби за победа на Уинипег Джетс с 3:2 срещу Чикаго Блекхоукс в мач от редовния сезон на Националната хокейна лига на САЩ и Канада (НХЛ). 

Джош Морисей асистира за всички три попадения на Джетс, които са с пет победи в последните си шест мача и имат 75 точки за равенство с Колорадо Аваланч на второто място в Централната дивизия. Двата отбора изостават с точка от Далас Старс.

Тайлър Джонсън вкара изравнителния гол за Чикаго 43 секунди преди края на редовното време, но Блекхоукс остават с най-лошия баланс в Лигата и едва 34 точки. 

Мат Болди вкара два гола и Филип Густавсон спаси 41 удара за победа на Минесота Уайлд с 4:2 срещу Едмънтън Ойлърс. Йонас Бродин и Матс Зукарело също се разписаха, а Леон Драйзайтел и Зак Хайман бяха точни за Ойлърс. Конър Макдейвид направи двете асистенции.

Конър Клифтън вкара в началото на последната част и Бъфало Сейбърс спечели с 2:1 срещу Кълъмбъс Блу Джакетс. Земгус Гиргенсонс също бе точен за победителите, докато Дмитри Воронков отбеляза попадението за Кълъмбъс.

Първенство на Националната хокейна лига на САЩ и Канада (НХЛ), мачове от редовния сезон:

Кълъмбъс - Бъфало - 1:2
Чикаго - Уинипег - 2:3
Едмънтън - Минесота - 2:4

Източна конференция  
Атлантическа дивизия: Бостън 80 точки, Флорида 78, Торонто 72
Столична дивизия: Ню Йорк Рейнджърс 79, Каролина 73, Филаделфия 67

Западна конференция  
Централна дивизия: Далас 76, Уинипег 75, Колорадо 75
Тихоокеанска дивизия: Ванкувър 80, Лас Вегас 70, Едмънтън 68