Отборът на Тихоокеанската дивизия се наложи с 5:4 селекцията на Атлантическата дивизия във финалния сблъсък и спечели Мача на звездите в Националната хокейна лига за трети път в последните пет сезона след 2016 и 2018 година.

Томаш Хертл от Сан Хосе вкара победния гол 2:36 минути преди края и помогна на отбора си да стигне до обрат, след като изоставаше с 1:3 след първата част.

Елиас Петерсон от Ванкувър се разписа два пъти за победителите, а Леон Драйзайтл от Едмънтън се отличи с гол и асистенция. Макс Пачорети от Лас Вегас също реализира.

Давид Пастрънак от Бостън и Жонатан Юбердо от Флорида завършиха с по гол и асистенция във финала за Атлантическата дивизия, а Тайлър Бертузи от Детройт и Виктор Хедман от Тампа Бей също вкараха.

На полуфиналите Атлантическата дивизия спечели с 9:5 срещу тима на дивизия Метрополитън, а Тихоокеанската дивизияа надделя с 10:5 над състава на Централната дивизия.

Чехът Пастрънак беше определен за най-полезен играч (МВП) в мини-турнира, след като записа общо 4 гола и 2 асистенции в двете срещи.