Носителят на купа "Стенли" Питсбърг загуби с 0:5 от Сан Хосе в среща от редовния сезон на Националната хокейна лига. Вратарят на Сан Хосе Евгени Набоков спаси 27 удара и записа 49-ия си мач в кариерата без допуснат гол.

Джо Павелски, който се завърна в тима на Сан Хосе след контузия, заедно с Дан Бойл и Мани Малхотра записаха всеки по един гол и една асистенции. Така Сан Хосе остава без загуба в първите си пет домакински мача този сезон. Джейми Макгийн и Дани Хийтли също се разписаха за "акулите".

Питсбърг, лидер в Атлантическата дивизия, губи едва второто си гостуване от общо 9 мача. Зак Парис и Дейвид Кларксън записаха по гол и асистенция при осмия пореден успех на Ню Джърси като гост - с 3:2 над Отава. Милан Михалек и Брайън Лий се разписаха за "сенаторите".

В Лос Анджелис "кралете" загубиха с 1:3 от Нешвил. За победителите се разписаха Франсис Буйон, Коди Френсън и Джоел Уоърд. Дъстин Браун с шестия си гол за сезона вкара единственото попадение за домакините.

В Торонто Фил Кесел вкара първия си гол за тима, а Йонас Густавсон направи 35 спасявания при победата на домакините с 5:1 над Детройт.

Томас Флайшман се разписа два пъти в третата част, когато бяха отбелязани пет гола при победата на Вашингтон над Флорида със 7:4. Домакините играят вече в трети пореден мач без Алекс Овечкин, който е контузен. За Флорида Кори Стилмън вкара два гола.