Стивън Стамкос вкара решителния гол в продължението при победата на Тампа Бей с 4:3 над Атланта в среща от Националната хокейна лига на САЩ и Канада (НХЛ). Загубата бе трета поредна за Трашърс в серията от пет домакинства, докато пък Тампа Бей започна изненадващо силно сезона и вече е седми в Източната конференция.

Атланта стигна до равенството с два гола на Слава Козлов и един на новобранеца Евандър Кейн. В продължението обаче се намеси Стамкос, номер едно в драфта за 2008-а година, който преодоля с лекота вратаря на домакините Ондрей Павелец след отлична асистенция на Мартин Сейнт Луис.

Зрелището от този мач не бе повторено на втория за вечерта. Анти Ниеми "заключи" вратата си и донесе победата на Чикаго с 1:0 над Ванкувър, след като спаси цели 30 шайби. Той се намеси великолепно на няколко пъти през първите два периода и спаси отбора си от унизителна загуба.

Единственият гол вкара Брайън Бикел след изиграването на 1:12 минути в третата част. Невероятна асистенция за попадението направи защитникът Брайън Кембъл, който избегна налитащ за бодичек състезател на домакините и пусна шайбата през тълпа от играчи, за да стигне тя до голмайстора.