Вратарят на Ню Джърси Мартин Бродьо за втори пореден мач не успя да стигна до победа номер 500 в кариерата си в НХЛ, след като отборът му загуби с 2:4 от Ню Йорк Рейнджърс като домакин.

Яромир Ягър се отличи с гол и асистенция за гостите, а новакът Марк Стаал направи 4:1 в началото на третата част с първото си попадение в лигата.

Бродьо, който е на второ място във вечната ранглиста по победи след легендата Патрик Роа (551), направи 20 спасявания, а Джейми Лангенбрюнър се разписа на два пъти за Ню Джърси, но и това не помогна.

Рик Неш, Сергей Фьодоров и Джейсън Чимера се отличиха с по гол и асистенция, а Кълъбмъс победи гостуващия Чикаго с 4:2.

Дан Фрич също се разписа за домакините, които прекъснаха серията от три поредни успеха на съперника си.

Алеш Хемски вкара единственото попадение при дузпите, а Едмънтън се наложи над домакина Ванкувър с 1:0.

Вратарят на гостите Матийо Гарон направи отличен мач и спаси 29 удара, а след това и трите наказателни удара на Брайон Ричи, Брендан Морисън и Райън Кеслър, за да допринесе за успеха.

Стражът на домакините Роберто Луонго също показа класа и не допусна гол от 19 удара в редовното време и продължението. След това той спаси дузпите на Сам Ганър и на Рафи Торес, но нямаше шансове срещу удара на Хемски.

Венсан Льокавалие се отличи с три гола и две асистенции при разгромното 6:1 за Тампа Бей срещу гостуващия Каролина.

Домакините нанесоха удара си във втората част, когато вкараха пет безответни гола.

Вратарят Йохан Холмквист отрази 28 шайби за четвъртия си пореден успех в лигата.

Новакът Девин Сетогучи и Патрик Марло вкараха в редовното време и при дузпите за успеха на Сан Хосе с 4:3 над домакина Далас.

Сергей Зубов и Юси Йокинен пропуснаха при наказателните удари за тексасците, докато Сетогучи и Марло бяха безпогрешни и донесоха третата поредна победа на отбора си.