Стивън Стамкос донесе драматичната победа на Тампа Бей с 4:3 над Лас Вегас в единствената среща от НХЛ, която не бе отложена заради пандемията. Андрей Василевски спря 38 удара за лидера на Изток. За успехът вкараха още Габриел Фортие, Пиер-Едуар Белемаре и Антъни Сирели, като така Тампа Бей спечели трета поредна победа и осма в последните девет мача.

"Лайтнинг" излиза в почивка с актив от 44 точки, като е с най-добри показатели в НХЛ. Звездата на Лас Вегас Марк Стоун отбеляза два гола, но получи контузия във втория период и не можа да завърши срещата. Николас Рой също отбеляза за домакините, които имаха серия от пет победи. Ший Теодор записа две асистенции, а Лоран Бросоа завърши с 15 спасявания, но това не бе достатъчно да се избегне поражението.

Тампа Бей поведе след само 6:05 минути игра с точен удар на Фортие, за който това бе първи гол в кариерата му в НХЛ. Лас Вегас изравни чрез Стоун до края на тази част. В началото на втория период Стоун направи 2:1 със своя шести гол за сезона. Малко след това Рой вкара трети гол за Лас Вегас. Тампа Бей се завърна, за да изравни с два гола в интервал от 43 секунди в края на втория период. Точни бяха Белмар и Сирели. Тампа нанесе своя удар в средата на третата част, когато Стамкос бе точен за крайното 4:3.