Тампа Бей победи с 4:3 Торонто с гол на Алекс Килърн, който се разписа в средата на третата част. Иначе домакините от Тампа Бей изостанаха с 0:3, но след средата на втората третина успяха на нанижат четири безответни гола. За Торонто два гола вкара Джеймс ван Реймсдайк, а един добави Зак Хейман, който направи 0:3

. След контузия в горната част на тялото се завърна вратарят на гостите Фредрик Андерсен. Стражът на домакините Андрей Василевски спаси 27 удара и постави клубен рекорд от 41 победи през сезона. За победителите се разписаха също така Виктор Хедман, Райън Макдона и Никита Кучеров.

Тампа води в класирането на Източната конференция със 104 точки, а Торонто е 3-и в Атлантическата дивизия с 93.

Матю Барзал и Адам Пелек вкараха през първата третина, а Айлендърс се справи с 4:1 с Питсбърг. Андерс Лий добави едно попадение в третата част на мача, а накрая Джордан Еберле прати шайбата на празна врата, за да оформи крайния резултат. Единствения гол за Питсбърг вкара Конър Шийри. Айлендърс са последни в Столичната дивизия, докато Пингвините имат 87 точки и изостават на 4 от лидера Вашингтон.

Също с 87 са и Калъмбъс, които отнесоха другия отбор от Ню Йорк- Рейнджърс с 5:3 като гости. Артьоми Панарин пък беше определен за играч на деня, след като наниза хеттрик за успеха на Блу Джакетс, а също така подаде и асистенция за още един гол. За него това е втори хеттрик в НХЛ, като предишният е през 2016-а година с екипа на Чикаго, но пак срещу Рейнджърс.

На вратата на домакините се завърна Хенрик Лундквист, който отрази 26 удара. За него това беше първи старт от 9-и март насам, което пък костваше мястото на вратаря от български произход Александър Георгиев.

Маркус Нуутиваара и Александър Венберг забиха другите два гола за победителите. Крис Крайдер, Мика Зибанеджад при числено превъзходство и Кевин Хейс от близко разстояние зе разписаха за Рейнджърс, които са 7-и в Столичната дивизия. На второ място при звездите на деня беше нареден Кайл Конър, който вкара и двата гола за успеха на Уинипег Джетс с 2:1 над Лос Анджелис у дома. Победата оставя Джетс на 2-о място в Централната дивизия с 98 точки, на 8 от абсолютния лидер Нешвил. Второто попадение за Конър беше в 1:37 минута на продължението, а по този начин клубът вече удари собствения си рекорд за най-много победи през един сезон- 44.  

Джонатан Маркъсасаулт вкара 23-ото си попадение през сезона, а Лас Вегас остава едноличен водач в Тихоокеанската дивизия с 99 точки. Днес те разгромиха с 4:1 Ванкувър Кенъкс, а останалите шайби бяха в сметката на Томас Татар, Коди Ийкин и Пиер-Едуар Белмар.

Тимът е отбелязал 245 гола от началото на сезона. 2-ите в тази дивизия Сан Хосе разгромиха с 6:2 Ню Джърси Девилс и имат 91 точки, с 4 повече от 3-ите Кингс. Яник Хансен вкара първото си попадение през сезона, като влезе в мача в четвъртата нападателна линия заедно с Ерик Фер и Баркли Гуудроу. Логан Кутюр добави 30-ото си попадение, Джо Павелски и Микаел Бьодкер също записаха имената си при голмайсторите.