Стотици се включиха в шествието в памет на убития хокеист Кирил Въжаров и неговия приятел Васил Александров. Шествието тръгна от ледената пързалка на стадион "Славия", където младият хокеист е тренирал и продължи по бул. "Цар Борис" до Съдебната палата, където бе лобното място на младежите.

Снимки на момчетата, много цветя и плакати с текст "Вярваме в справедлив процес" и "Васко, винаги ще си в сърцата ни" носеше тълпата в траурния си поход. На шествието бяха и съотборниците на Кирил от Славия, както и хокеисти от националния отбор.

БГНЕС припомня, че в нощта срещу Велика събота двете момчета бяха убити в центъра на София, а друг техен приятел беше ранен. Въжаров бе вратар на националния отбор по хокей и на отбора на Славия.

Близки колеги на Кирил казаха за него, че е следвал биология и е работил, докато е тренирал в клуба си и представял България. От полицията коментираха, че след разправията между младежите около дискотека "Соло" на ул. "Позитано" в центъра на София, убитите и раненият младеж са бягали и затова са прободени в гърба. Трагедията се е разиграла до самата Съдебна палата и в съседство с един от най-големите църковни храмове в столицата „Света Неделя”.