Със състезание по спускане с каяк по снежните писти на Чепеларе ще започне първият по рода си в България фестивал - The big white powder. Той ще се проведе от 18 до 24-ти март в зимния курорт.

„За доброто настроение на скиори, сноубордисти и всички туристи, ще се грижатдиджеи от Великобритания, Сърбия, Румъния и България, които са подготвили завладяващ микс от хип хоп, електронна и дъб степ музика“, разказа за слушателите на Дарик организаторът на фестивала Том Тоут. „Подготвили сме и рок вечер с участието на Gabana, Small man и Hell no“, уточни Том, който е от Манчестър, но от 2 години живее в родопското село Павелско.

Всички мероприятия на открито по време на 7-дневния фестивал ще бъдат безплатни, но за участие в специалните партита, желаещите трябва да се регистрират на сайта The big white powder.com.

„Срещу 10 лева, всеки регистрирал се  ще получи гривна и ваучери за консумация на стойност 15 лева“, съобщи още Том.

В ефира на Дарик организаторът обяви, че от днес първите 40 човека, които се регистрират на The big white powder.com, ще имат право да си закупят седмична карта за лифта само за 89.90 лева. Следващите 80 регистрирани ще могат да получат карта за 119.90 лева, а след това,  картата ще е на стойност 139.90 лева.

На сайта The big white powder.com желаещите ще могат и да си направят резервация за хотел с отстъпка.