Славия приема Левски в мач от националния шампионат по хокей на лед, който поставя началото на една много важна битка – за 4-ото място в плейофите този сезон.

Двата отбора преследват първата си победа през новия шампионат и амбициите им са да влязат в плейофите след редовния сезон, където участват първите четири тима в класирането.

„Най-важното за нас е, че преди този мач всичките ни момчета са здрави – заяви Мартин Миланов, президент и треньор на Славия. – Добрата новина за нас е, че на вратата се завръща Карабаджаков, който беше контузен. Всичките ни млади играчи са на линия и започваме битката за 4-ото място. Не планираме някакви сериозни промени в схемата ни на игра, но планирам непосредствено преди мача да определя състава. Ще се борим за победа.”

„Отиваме да играем за победа срещу Славия – допълни треньорът на Левски Иво Николов. – Ние имаме проблеми на вратарския пост, като за този мач разполагаме само с Иван Стефанов. Сигурен съм, че ни очаква сериозен двубой. В момента Ирбис, НСА и ЦСКА ни превъзхождат, но ние ще преследваме целта си за влезем в Топ 4 след редовния сезон.”