Калгари унизи Ню Йорк Рейнджърс с шест безответни гола в среща от Национталната хокейна лига на САЩ и Канада. Джони Годро вкара две попадения, а Матю Ткачук добави гол и три асистенции за разгромната победа с 6:0. Вратарят с български корени Александър Георгиев остана на пейката за Рейнджърс, а шестте попадения инкасира Игор Шестьоркин, който за втори път в кариерата си допуска шест гола във вратата си. Загубата е трета поредна за Ню Йорк Рейнджърс.

Флорида победи Каролина с 5:2 в сблъсъка на най-добрите отбори от началото на редовния сезон в Източната конференция. Хокеистите на Флорида изиграха много силна първа третина, в която вкараха четири безответни гола, макар че играха без контузения си капитан АЛександър Барков и титулярния си вратар Сергей Бобровски. Антони Дюклер се отличи с два гола за успеха на Пантърс, които вече водят еднолично в Източната конференция с три точки повече от Каролина. Детройт прекъсна серия от четири поредни загуби с успех над Бъфало с 4:3 след продължение.

Мориц Зайдер вкара дебютния си гол в НХЛ в 2:45 минута на продължението и донесе победата на "червените криле". Торонто постигна пета поредна победа след успех с 5:2 над Бостън. Остин Матюс и Джон Таварес вкараха по два гола за "кленовите листа", а Мичъл Марнер се отличи с гол и три асистенции. Вашингтон допусна първа домакинска загуба в редовното време за сезона, след като отстъпи с 1:2 на Филаделфия. Дерик Брасар и Шон Кутюрие вкара головете във втората третина, а вратарят Мартин Джоунс спаси 31 удара за победата на Флайърс.