Дейвид Перон и Райън О'Райли вкараха при наказателните удари за шампиона на НХЛ Сейнт Луис, който се наложи с 5:4 след дузпи над Калгари като гост. Иначе Перон, Алекс Стийн, Джейдън Шварц и Зак Санфорд се разписаха в редовното време за Блус, за да осигурят първата победа на тима си при дузпи от четири опита през сезона. Вратарят Джордан Бинингтън спаси пък 27 удара.

Шон Монахън вкара два гола, Матю Ткъчък и Марк Янковски добавиха по едно попадение за Калгари. А при наказателните удари Перон и О'Райли вкараха за шампионите, докато Монахън и Ткъчък не успяха.

Сейнт Луис води в класирането на Централната дивизия със 70 точки, с 8 повече от Колорадо в потока и с 10 пред лидера в Тихоокеанската Ванкувър. Калгари е именно там на 2-а позиция с 58.

Отава Сенатърс отнесе с 5:2 като гост Бъфало, но все още е на дъното на Атлантическата дивизия с 45 точки, на 6 след Монреал. Майк Райли вкара гол за 3:2 в 8:48 минута на третия период, а тимът прекъсна серия от 7 мача без победа.

Тайлър Инис също се разписа, но и подаде за един гол. Останалите три попадения бяха делона Жан-Габриел Паго, Марк Боровиецки и Никита Зайцев на празна врата. Стражът на Сенаторите Крейг Андерсън спаси 37 шута.

Капитанът на Бъфало Джак Айкел заби 29-ото си попадение от началото на сезона, а Сам Райнхарт изравни за 1:1 в първата третина.