Сноубордистката Александра Жекова дари екипа си от Олимпийските игри в Сочи в кампания за подпомагане на студентите от Националната художествена академия. Екипът на известната българка ще бъде коригиран заедно с дрехите и на много други звезди. Дрехите на актьори, музиканти, писатели, олимпийци и други лица от обществения живот ще бъдат оставени в ръцете на студенти дизайнери от Националната Художествена Академия, ръководени от професионалисти от българския моден подиум.

Всеки фен ще може да се сдобие с притежание на своя любимец или просто да купи нещо, което харесва и намира за оригинално. Събраната сума от каузата ще бъде използвана за подобряване на базата по моден дизайн в НХА.

Сред предлаганите дрехи може да бъде намерен екипът на Александра Жекова, с който участва на Олимпиадата в Сочи, както и тениската, с която Йордан Йовчев работи по организацията на Европейското първенство у нас. Параскева Джукелова е избрала рокля със страхотен спомен от 90-те – премиерата на „Сезонът на Канарчетата“ в Ню Йорк. Сред актьорите в кампанията присъстват и имената на Башар Рахал, Луиза Григорова и Калин Врачански.