Онджей Каше вкара гол четири минути след началото на последната третина и по този начин донесе победа на Анахайм с 4:2 срещу Чикаго в мач от редовния сезон на Националната хокейна лига на САЩ и Канада (НХЛ). Успехът бе пети пореден за Дъкс и с него те се доближиха на точка от лидера в Тихоокеанската дивизия Калгари.

Брендън Монтюр и Даниел Спронг, който дебютира за Анахайм, се разписаха през 20 секунди в първата третина, а Якоб Силфверберг вкара на празна мрежа. Джон Гибсън пък спаси 25 шайби и помогна на Анахайм да изравни серията от победи на Торонто, която бе най-дълга в лигата.

Ерик Густафсон и Алекс Дебринкет вкараха голове във втората третина за Блекхоукс, които загубиха пет поредни мача и седем от последните си осем.

Тимо Майер вкара гол и подаде за други два при завръщането си от лечение на контузия, а Мартин Джоунс спаси 39 удара за победа на Сан Хосе с 5:1 срещу Каролина. Барклей Гуудроу и Томаш Хертел отбелязаха първите две попадения за Шаркс в първата третина, капитанът Джо Павелски добави 18-ия си гол за сезона във втората и Маркус Сьоренсен довърши убедителната победа за Сан Хосе, който е на две точки от Анахайм в дивизията.

Конър Макдейвид беше точен при дузпите за победа на Едмънтън с 3:2 срещу Сейнт Луис в друг мач от програмата на НХЛ за сряда. Оскар Клефбом пък изравни резултата 55.2 секунди преди финалната сирена, а освен Макдейвид при дузпите се разписа и Райън Нюджънт-Хопкинс.

Всички резултати от тази нощ:

Сейнт Луис - Едмънтън - 2:3 след дузпи
Анахайм - Чикаго - 4:2
Сан Хосе - Каролина - 5:1