По време на церемонията по закриването на Олимпиадата във Ванкувър, организаторите ще предадат символичния флаг на следващия град-домакин на Зимни игри – Сочи. Руснаците обаче са предпочели в този тържествен момент да участва една изключително красива жена – супермоделът Наталия Водянова.

Очарователната дама има живота на Пепеляшка. Като дете живее в мизерия и нищета, и дори се грижи за една от полусестрите си – инвалид. По-късно се записва в училище за модели, а след това, както се случва по приказките, е забелязана от френски специалист, който я убеждава, че трябва да продължи да се занимава с мода. След гони тя вече може да се похвали с кариера и милиони фенове по света.

Разбира се, няма как Сочи да не бъде представена и от великите си спортисти по време на символичното предаване на щафетата. В приемането на флага участие ще вземат и олимпийските шампиони по фигурно пързаляне Татяна Навка и Роман Костомаров.

Организаторите на първата в Русия Зимна Олимпиада са подготвили 8-минутно шоу, посветено на Сочи 2014, в което ще съединят пространството и времето и ще пренесат зрителите от Ванкувър в Сочи.