King Of The Rail е състезание, което те кара да погледнеш на града по друг начин. Разбираш, че можеш да караш борда си насред един паркинг и то на нещо, което не е точно сняг, и пак е така силно!

Короната и възможността да поседне на трона бе присъдена на - King OF The Rail - Владимир Белински “Владето”. Като негова кралица до него застана Queen Of The Rail Станимира Карадочева - „Съни“. За разлика от прякора й, времето хич не беше „съни“, но със зареждаща чаша NESCAFÉ® 3in1 присъстващите издържаха на студа в името на спорта.

На второ и трето място се класираха съответно Марио Беньо и Наско Маламов Неочаквана награда от Burton и Sportrax получи Георги Георгиев. Отличен с титлата Young Blood, той получи признание и спонсорство от Burton.

Поощрителни награди получиха и Ралица Ковачева при сноуборда, Християна Мутафчиева при ските.

Най-якият трик бе присъден на Георги Ваташки.

King Of The Rail е поредната инициатива на Sportrax, осъществена с любезното съдействие на единственото сноуборд списание в България - Whiteroom и магазин BAS. Това е само началото...

Всички ама наистина всички, които нямат възможмност да излязат от София, могат да карат абсолютно безплатно във Fun Park-a на Sportrax до краят на месец Март.

Ако не си достатъчно уверен, Sportrax предлага професионални учители, както и екипировка под наем.

Търсиш пространство за идеите си в градски условия. Искаш едно място, на което се случват невъзможни неща... Тогава твоето място е Sportrax.

Ето и наградите, които получиха отличените в следните катерории:

King of the Rail - 500 лв. парична награда от Sportrax и 200 лв. ваучер от магазин BAS

Best Youngblood - 300 лв ваучер от Sportrax и 200 лв ваучер от магазин BAS

Queen of the Rail - 200 лв ваучер от Sportrax и 200 лв ваучер от магазин BAS

Best ski trick - 300 лв ваучер от Sportrax и предметна награда.