Двойката Максим Ставийски – Татяна Арнголц не успя да се представи по най-блестящия начин при последното си съчетание в руската шоупрограма „Ледников период”.

Местните медии информират, че при поредните снимки за следващия епизод актрисата е ударила тежко главата си в леда. Причината за това се оказал неподходящо избран от дизайнерите плат за костюмите на двойката. Ръката на Татяна се плъзнала по лъскавата материя и момичето паднало на леда по време на изпълнението.

Двойката, която според феновете и организаторите, е една от най-красивите, прави най-екстремните и опасни поддръжки в шоуто. На последните снимки актрисата и фигуристът се опитаха да модернизират своето пързаляне, но за пореден път потвърдиха, че не винаги новото е и най-доброто.

Заради костюмите и хлъзгавата материя при едно от упражненията Татяна падна и удари главата си на леда. Актрисата се оказа „мъжко момиче” и не показа, че е изпитала болка, а само се усмихна и продължи.

При следващата поддръжка тя удари и коляното си, и както винаги се получава - всичко това не остана незабелязано от журито. Съдиите не пощадиха двойката: „Твърде много грешки.”

След изпълнението лекарите веднага прегледаха Татяна, след което стана ясно, че травмите не са сериозни и тя отново ще се пързаля след няколко дни.

Не такъв късмет обаче имаше Албена Денкова, която прекрати участие, заради скъсан менискус по време на тренировка за руското телевизионно шоу.