Ню Джърси Девилс се наложи с 3:1 над Анахайм, след като изоставаше с 0:1 в първата част в среща от първенството на НХЛ. Две попадения във втория период от мача вкараха Нико Хишиер и Кайл Палмиери, а дебют с победа направи Тайлъп Хол.

Това беше и втори мач с втора победа за временния треньор на "Дяволите" Ален Насредин, който пое отбора заради трудната ситуация, в която се намира. Ню Джърси е на последното 8-о място в Столичната дивизия с 27 точки, на цели 7 от Кълъмбъс, които са пред тях. В днешната среща силно се представи и вратарят Макензи Блекууд, който спаси 26 удара и капитулира единствено пред попадението на Адам Енрике.

Колорадо отнесе с 4:1 Чикаго като гост, а Йън Коул и Мико Рантанен се отличиха с по гол и подаване. Колорадо е на 2-о място в Централната дивизия с 47 точки, оставайки на 3 от Сейнт Луис. Нейтън Маккинън и Андре Бураковски също вкараха за Аваланч.

Самите Сейнт Луис се справиха трудно с 2:1 над Едмънтън у дома, но пък записват четвърта поредна победа. Брейдън Шен вкара победния гол, а вратарят Джейк Алън направи 35 спасявания. Макензи Макийкърн също вкара за шампионите, а за гостите от Канада точен беше Джеймс Нийл. Едмънтън имаше четири възможности да вкара при числено превъзходство, но не се възползва от нито една. /БТА