Майлс Ууд отбеляза първи хеттрик в кариерата си и добави една асистенция към трите гола при победата на Ню Джърси със 7:5 срещу Чикаго в мач от редовния сезон на Националната хокейна лига на САЩ и Канада (НХЛ). С втория си пореден успех Дяволите поведоха с три точки пред Кълъмбъс, Вашингтон и Питсбърг на върха в Столичната дивизия.

Новакът в лигата Нико Хишиър отбеляза гол и подаде за още два, а Анди Грийн, Тейлър Хол и Брайън Гибънс вкараха по още една шайба в мрежата на Черните ястреби. Дяволите вкараха шест гола с 25 удара срещу Кори Крофърд, който беше заменен от Антон Форсберг в началото на последната третина. Резервата спаси 12 от 13. Защитникът Ян Рута вкара гол и асистира за два, Патрик Кейн завърши с едно попадение и пас за друго, а Артьом Анисимов, Танър Кир и новакът Алекс Дебринкет също се разписаха за отбора на Чикаго.

"Черните ястреби" обаче останаха пети в Централната дивизия. Вашингтон остана на три точки от Ню Джърси, след като победи с 2:1 след дузпи Едмънтън. Той Джей Оши вкара единствения гол при свободните удари, докато Дмитри Орлов се разписа в редовното време, а Брейдън Холтби отрази 29 удара и всичките три на Едмънтън при дузпите. Лидер в Източната конференция с шест точки пред Ню Джърси и девет пред Вашингтон продължава да бъде отборът на Тампа Бей, който надви с 2:1 Анахайм. Владислав Наместников и Джей Ти Браун вкараха головете за Светкавиците, които спечелиха за четвърти път поред.