Българският талант Нино Томов вкара първото си попадение за Драмъндсвил Волтижьор в Младежката хокейна лига на Квебек. Той отбеляза третия гол за победата на своя тим с 3:1 срещу Викториявил Тайгърс. Волтижьор загуби първите си два мача от сезона.
 
Нино Томов се разписа на празна врата, след като домакините от Викториявил бяха извадили вратаря в търсене на изравнителен гол. Това беше и първото му попадение в официален мач за отбора от Драмъндсвил. Любопитното е, че двата отбора се срещнаха един срещу друг и по време на летните контроли, като Викториявил спечели с категоричното 5:1.
 
Днес домакините от Тайгърс откриха резултата, но Волтижьор набързо обърна хода на срещата с два гола в началото на третата третина. Огромен принос за успеха има и вратарят Райли Мърсър, който се завърна в отбора след тренировъчен лагер с Монреал Канадиенс от НХЛ. Днес той отби 37 от 38-те шайби, насочени към него, включително 17 в последния период. Допълнителен бонус е, че спаси и дузпа при резултат 1:1, мигове преди съотборникът му Тайлър Педъл да отбележи за 1:2.