Една от големите сензации в музикалния бизнес Ед Шийрън е напуснал отбора на ергените. Попизпълнителят се е венчал за ученическата си любов Чери Сийборн в абсолютна тайна, като това се е случило в дните преди Коледа. 

Двамата са успели да останат скрити от цялото публично внимание, за да направят венчавката си в имение в Съфолк. На щастливото за двойката събитие са присъствали само 40 души, като всички са били от семействата им или стари приятели от ученическите години. 

Ед Шийрън и 26-годишната хокеистка, която има мачове и за младежкия национален отбор на Великобритания в този спорт, официално станаха гаджета преди четири години. Тогава се разбра, че изпълнителят я е обичал още от времето, в което са били в основното училище. 

Иначе изпълнителят подари годежен пръстен на половинката си през декември 2017 г. и с оглед на огромния медиен шум, което това негово дело предизвика, явно е решил този интимен ден да остане далеч от светските хроники и затова се е решил на тайна церемония само с най-близките на двойката.