Намери се човекът, който може да засенчи нашумелия напоследък месар-ресторантьор в Дубай. Турският месар Нусрет Гьокче, популярен още като Бея на солта, е истинска звезда в социалните мрежи, а негови гости са били едни от най-популярните хора в света. Само преди няколко дни Лионел Меси и Пол Погба се забавляваха с Нусрет Гьокче и ястията, които им приготви. Любопитен е и начинът, по който месарят соли деликатесите.

Специфичният му начин на обработка на месото изглежда не е толкова неповторим. Дори в България се намери човек, който може спокойно да го замести, а дори и засенчи. Освен това, става дума за най-добрия сноубордист на страната ни – Радослав Янков.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kings @leomessi @paulpogba #saltbae #salt#saltlife

Публикация, споделена от Nusr_et#Saltbae (@nusr_et) на

Маниерът на посоляване на ястията е усвоен до най-малкия детайл от българския спортист. Чупка в китката, малко в кръста, леко пренебрежителен поглед и... това е! Вниманието към детайла също не е за подценяване. Тъмните очила, запазена марка за Бея на солта, са на лицето на сноубордиста. Удивителна прилика!

Радо Янков изглежда се грижи добре за себе си и близките си, затова подготвя зимнината малко преди да стартира сезонът. Сноубордистът разфасова голямо количество месо, отстранява част от мазнините и готово! Зимата може да пристига!

Нусрет Гьокче притежава веригата ресторанти Nusr-Et Steakhouse, а последно нашумя в Дубай. Той има милиони последователи в социалните мрежи, които ежедневно „захранва“ с любопитни снимки и видео материали. Запазена марка за визията му са черните очила и бялата тениска.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

To salty @paulpogba #saltbae #saltlife #salt

Публикация, споделена от Nusr_et#Saltbae (@nusr_et) на

Нусрет Гьокче започва работа като обикновен месар в Германия, но днес вече е Бея на солта и месото, с ресторанти в цял свят – Маями, Дубай, Ню Йорк, Истанбул и много други.

Преди около година българският тенисист Григор Димитров също влезе в звездната компания на посетителите му. Е, от днес вече хасковлията спокойно може да се довери и на Радо Янков, за да посоли ястията му със специфичния маниер.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Always treat your woman right. Kadina şiddete hayır!! #saltbae #saltlife #salt

Публикация, споделена от Nusr_et#Saltbae (@nusr_et) на T

Меси и Погба хапват при фамозен готвач в Дубай