Патрик Кейн се отличи с три гола и асистенция, а Брендън Хагел добави хеттрик при успеха на Чикаго с 8:5 над гостуващия Ню Джърси в среща от редовния сезон на Националната хокейна лига. Алекс ДеБринкат и Сет Джоунс допринесоха с по три асистенции и помогнаха на тима да прекъсне серия от седем поредни загуби в залата си "Юнайтед Сентър" от средата на януари.

Йеспер Брат вкара два пъти, а Джак Хюз и Йонас Зигенталер добавиха по гол и две асистенции. Зигенталер дори изравни за 4:4 малко преди средата на последната третина, но гостите не удържаха.

Каролина се изкачи на върха в класирането в Източната конференция след успех с 4:0 над гостуващия Кълъмбъс. Нино Нидеррайтер се отчете с гол и асистенция, а вратарят Фредерик Андерсен отрази всичките 19 удара и записа трети "шътаут" за сезона и общо 22-и в кариерата си. Джордън Стаал, Теуво Теравайнен и Винсънт Трочек също вкараха за четвъртата поредна победа на отбора.

Джордън Кайру блесна с два гола и асистенция при успеха на Сейнт Луис над гостуващия Бъфало с 5:3. Иван Барбашев допринесе с три асистенции, Виле Хусо направи 35 спасявания, а домакините записаха шести последователен мач с точка, като имат пет победи в серията.

Ник Шмолц се отличи с две попадения и асистенция, а вратарят Скот Уеджууд парира 43 шайби, с което също имаше ключова роля за победата на Аризона над гостуващия Лас Вегас с 3:1.

Лос Анджелис постигна четвърти последователен успех след 4:1 над домакина Анахайм. Адриан Кемпе беше най-полезен с два гола за шестия пореден триумф на тима като гост.

Лидерът в лигата Колорадо спечели с 6:3 срещу гостуващия Уинипег. Габриел Ландеског вкара три пъти и записа втори хеттрик в кариерата си. Капитанът Нейт МакКинън добави две попадения за успеха, Андре Бураковски се отличи с гол и асистенция, а Мико Рантанен даде три асистенции.