Кайл Палмиери вкара два пъти, а Иля Сорокин спря всичките 41 удара, за да може Ню Йорк Айлъндърс да спечели дербито с Рейнджърс с 3:0. Джош Бейли се разписа в третия период за „островитяните“, които прекратиха серия от три загуби. Головете бяха първи за сезона и за двамата Палмиери и Бейли. Адам Пелех и Жан-Габриел Паго допринесоха с асистенции.

Ярослав Халак, който игра за островитяните от сезон 2014-15 до 2017-18, направи 26 спасявания за Рейнджърс, които загубиха четири поредни мача.

Райън Нуджънт-Хопкинс отбеляза своя гол номер 200 в кариерата си, за да поведе Едмънтън към успех с 3:1 при гостуването на Сейнт Луис. Джеси Пулюярви и Зак Хайман също отбелязаха за Ойлърс, които спечелиха втори пореден мач, а Стюарт Скинър направи 37 спасявания.

Райън О'Райли бе точен за Сейнт Луис, които загубиха втори пореден мач. Джордан Бинингтън спря 25 от 27 удара.

Брандън Хейгъл отбеляза гол пет минути преди края на срещата и даде импулс за победата на Тампа Бей с 4:2 при визитата на Анахайм. Михаил Сергачев записа гол и асистенция, а Никита Кучеров и Никълъс Пол също отбеляза за Тампа, който спечели за четвърти път в осем мача.

Национална хокейна лига на САЩ и Канада (НХЛ), мачове от редовния сезон:

НЙ Айлендърс – НЙ Рейнджърс - 3:0

Сейнт Луис – Едмънтън – 1:3

Анахайм – Тампа Бей – 2:4