Единствената българка с три медала от зимни олимпийски игри Евгения Раданова показа ценните си отличия по време на шоуто Silver Season по случай 25-ата годишнина на българската компания за спортна екипировка „Диел Спорт“. Екипировката, с която най-добрата ни състезателка по шорттрек се качи на почетната стълбичка на игрите в Торино през 2006 г. бе част от специална изложба с модели от 1992 до 2017 г. Жени пази екипите си от олимпийските игри, а специално за празника предостави за изложбата този, с който се нареди сред призьорите в Торино. Специалният експонат се превърна в още по-ценен, тъй като на него бяха поставени сребърният медал от 2006 г. заедно със сребърния и бронзов медал от игрите в Солт  Лейк Сити.

Специален гост на събитието беше петкратният носител на световната купа по ски алпийски дисциплини и четирикратен световен шампион Марк Жирардели. Още с пристигането си за шоуто Silver Season, легендарният скиор, който също има два сребърни олимпийски медала от игрите в Албервил през 1992 г., веднага се спря пред екипировката на Жени Раданова и нейните три медала. И обяви, че за него е чест да се запознае и лично с голямата спортистка, прославила България.

„Бях на 13 години, когато трябваше да участвам в първото си голямо състезание при жените. По онова време в спортната палата имаше склад. От него ни даваха екипировка, само когато отивахме да представяме България в чужбина. След като мине състезанието, носехме екипировката на химическо чистене и я връщахме в склада. Беше ми изключително мъчно, че трябва да връщам екип, който съм ползвала, за да бъде използван след това от друг състезател. С годините дойде и най-хубавият момент в големия спорт за мен, когато вече участвах на олимпийски игри. Там вече носех българска екипировка, която си остава за мен. И сега си пазя екипировката, с която съм изживяла най-големите трепети в спортната си кариера. С нея съм завоювала трите си олимпийски медала“, разказа Евгения Раданова.