Бъфало победи Питсбърг с 4:3 след изпълнение на дузпи в среща от редовния сезон на Националната хокейна лига на САЩ и Канада.

Тейдж Томпсън се отличи два гола в редовното време, а Алекс Тух успеха на Бъфало с гол при наказателните удари. Победата е трета поредна за Бъфало.

За Питсбърг се отличиха звездите Сидни Кросби и Евгений Малкин, които записаха по гол и асистенция, но това не бе достатъчно и тимът прекъсна серия от три поредни победи.

Лидерът в Западната конференция Колорадо загуби от Ванкувър с 1:3.

Джей Ти Милър се отличи с гол и асистенция, по веднъж за успеха на канадците се разписаха Бо Хорват и Брок Босър.

Вратарят Ярослав Халак спаси 32 удара, а Танър Пиърсън добави две асистенции за Ванкувър, който има само една победа от последните си шест мача.

Назем Кадри отбеляза единствения гол за тима на Колорадо, който прекъсна серия от четири поредни победи.

Анахайм загуби у дома от Чикаго с 2:4 в друга среща от тази нощ. Дилън Строум вкара ключовия трети гол за Блекхоукс 3:50 минути преди края, а минута преди края се разписа и Алекс ДеБринкат за крайното 4:2. Патрик Кейн се отличи с гол и две асистенции, а веднъж за Чикаго се разписа и Тейлър Радиш. 

Сам Карик ознаменува юбилейния си мач номер 100 в кариерата с два гола за Анахайм, които обаче се оказаха недостатъчни в този мач.