Давид Пастръняк се отличи с гол и асистенция, а Туука Раск направи 36 спасявания при победата на Бостън над Чикаго с 4:2 в Зимната класика 2019 в НХЛ.

Двубоят се игра на открито на университетския стадион "Норт Дам" в щата Индиана пред 76126 зрители, което го поставя на второ място по посещаемост в историята на Зимната класика.
На първо място е срещата между Детройт и Торонто (2:3) на 1 януари 2014 година, която беше посетена от рекордните 104173 зрители.

Патрис Бержерон, Шон Кюрали и Брад Марчанд също се разписаха за тима на Бостън, който печели за втори път в три мача от Зимната класика в НХЛ.

Брендън Перлини и Доминик Кахун бяха точни за Чикаго, а вратарят Кам Уорд отрази 32 шайби. Чикаго няма победа в четири участия в Зимната класика. 

Нешвил победи Филаделфия с 4:0 в друга среща от редовния сезон на НХЛ. Два гола реализира Виктор Арвидсон, а по един добавиха Крейг Смит и Роко Грималди.Вратарят на Невшил Юсе Сарос отрази 32 удара и записа втори мач за сезона и шести в кариерата си без допуснат гол.

Лас Вегас спечели с 2:0 срещу гостуващия Лос Анджелис с попадения на Брендън Пири и Алекс Тък. Това е четвърта поредна победа за тима. Вратарят Марк-Андре Флюри отрази 17 шайби и записа шести мач от сезона и 54-и в кариерата си без допуснат гол./БТА