Коул Кофийлд изравни резултата 10 секунди преди финалната сирена и след това отбеляза в продължението, за да помогне на Монреал да победи Сейн Луис с 3:2.

Пол Байрон също отбеляза, а Самюел Монтембо спря 26 удара за Канадиенс.Робърт Томас и Павел Бучневич се разписаха за Блус, а Виле Хусо направи 27 спасявания.

Гарнет Хатауей отбеляза два гола в интервал от по-малко от две минути в третия период и Вашингтон победи с 5:3 Филаделфия като гост.

Джо Снайвли, Михал Кемпни и Джон Карлсън също бяха точни за Кепиталс, които спечелиха петата си поредна среща.

Ноа Добсън и Матю Барзал се отчетоха с гол и асистенция, като помогнаха на НЙ Айлендърс да победи с 4:1 Бостън. Иля Сорокин направи 26 спасявания, Жан-Габриел Паже и Брок Нелсън също бяха точни за Айлендърс.

Пиус Сутер отбеляза шестата дузпа, а Томас Грайс направи 37 спасявания, а Детройт победи Ню Йорк Рейнджърс с 3:2.

Лукас Реймънд от Детройт и Мика Зибанеджад от Рейнджърс вкараха първите дузпи и всеки отбор пропусна следващите си четири шанса. Сутер победи Игор Шестеркин, а нападателят на Рейнджърс Филип Читил не успя да реализира.

Трой Стечър и Дилън Ларкин се разписаха още за Детройт, който спечели за четвърти път в шест мача.

Морган Райли и Остън Матюс имаха по гол и асистенция, а Джак Кембъл направи 45 спасявания, за да изведат Торонто до победа с 4:1 над Питсбърг.