Тайлър Тофоли реализира два гола и донесе успеха на Монреал с 2:1 над гостуващия Калгари в канадското дерби от редовния сезон в Националната хокейна лига. При резултат 1:1 Тофоли вкара решаващото попадение 4:15 минути преди края, а вратарят Джейк Алън се отличи с 28 спасявания. Елиас Линдхолм се разписа да гостите, които прекъснаха серия от три поредни победи.

Вратарят Джереми Суейман отрази 25 шайби и записа първи "шътаут" в кариерата си, а Бостън надделя над гостуващия Ню Йорк Айлъндърс с 3:0. Давид Пастрънак откри три секунди преди края на първия период, а в 47-ата секунда на втората част Тейлър Хол удвои. Къртис Лазар оформи успеха малко преди края, а Бостън записа трети пореден успех. Вторият в класирането в лигата Лас Вегас записа пети последователен успех след 4:0 в залата на Анахайм. Вратарят Робин Лехнер записа мач номер 300 в лигата, като направи 16 спасявания и регистрира 16-ия "шътаут" в кариерата си и първи за сезона.

Чандлър Стивънсън изпъкна с гол и асистенция, а Вилям Карлсон, Никола Роа и Брейдън МакНаб също се разписаха. Марк Стоун добави две асистенции, с което е лидер за клуба по този показател с 34 през кампанията. Стражът на домакините Джон Гибсън парира 47 изстрела, но това не беше достатъчно. Ник Бонино се отличи с гол и асистенция и помогна на Минесота да спечели срещу гостуващия Сан Хосе с 3:2. Матс Дзукарело и Зак Паризи вкараха в разстояние на 65 секунди в началото на втората част за 3:1 и до края домакините не допуснаха обрат. Томаш Хертл и Ивандър Кейн се разписаха за гостите, които допуснаха четвърто поредно поражение. Патрик Марло изигра 1766-ия си мач в НХЛ и се доближи само на един от рекордьора Горди Хоу.