Скот Мейфилд се разписа в третия период, а Томас Грейс спря 37 удара за победата на Ню Йорк Айлендърс с 2:1 у дома срещу Флорида в среща от редовния сезон в Националната хокейна лига на САЩ и Канада. Това е 11-ти успех в 12 двубоя за Ню Йорк. Матю Барзал се отличи с попадение и завършващо подаване в полза на победителите. Тимът на Айлендърс взе точки в последните си 12 двубоя, след като загуби след продължение срещу Питсъбрг в четвъртък през нощта.

Александър Барков се разписа в полза на Пантърс, а съотборникът му на вратата Сергей Бобровски се отличи с 34 спасени шайби.

Флорида допусна поражение в редовното време едва за втори път в последните 13 срещи.

Вашингтон се наложи с 5:2 у дома над Лас Вегас в повторение на мача за титлата от 2018 година. Евгени Кузнецов вкара своя шести гол през кампанията, а Джонас Сигенталер се разписа за първи път в НХЛ. Том Уилсън, Никлас Бакстрьом на два пъти също вкараха в полза на столичани.

Макс Пасиорети и Райли Смит бяха точни в полза на гостите.

Филаделфия победи с 3:2 като гост след дузпи състава на Торонто. Шон Кутирие осигури успеха в полза на гостуващия отбор, а Клод Жиру също се разписа при дузпите. Уилям Нилендър единствен вкара за Мейпъл Лийфс. Филип Майърс и Оскар Линдблом отбелязаха в редовното време в полза на Флайърс.

Нилендър завърши с попадение и завършващо подаване за Торонто, а Травис Дърмът също беше точен във вратата на Филаделфия. Вратарят Фредерик Андерсон направи 30 спасявания за канадския тим. В този мача Торонто загуби крилото си Мич Марнър, който напусна леда с контузия в глезена във втория период.

Колорадо победи с 4:2 у дома Кълъмбъс в друг мач от НХЛ. Кейл Макар се разписа на два пъти, а Павел Франкоз се отличи с 39 спасявания на вратата на домакините. Назим Кадри завърши с гол и асистенция за Аваланч, а съотборникът му Самюел Жирар също вкара в мрежата на Блу Джакетс.

Емил Бемстрьом и Зак Веренски реализираха попаденията в полза на Кълъмбъс.