Последните слухове за раздяла на звездите на фигурното пързаляне на Русия Татяна Навка и Александър Жулин се оказаха неверни.

Според някои медии, двамата са пред развод заради изневяра, но атрактивната Таня, както я наричат в страната й, разсея всички подобни информации и заяви, че най-важното е семейството, въпреки че не отрече в пряк текст за изневяра от страна на съпруга й.

Според нея, жената е тази, която трябва да направи всичко възможно, за да опази семейното огнище. А най-главното, за да вървят нещата е прошката.

“Всичко трябва да минава през призната на хумора. Трябва да умеем да прощаваме и да разбираме човека до нас. Трябва да разбираме позицията на другия”, разкри тайната на успешния семеен живот Татяна Навка.

“Разводът е крайна мярка, особено след като в семейството вече има деца. Жената е тази, която пази и съхранява семейството. Вероятно има и неща, които е невъзможно да се простят, но въпреки това всичко зависи и от ситуацията. Не смятам обаче, че изневярата задължително трябва да означава развод”, убедена е “ледената принцеса”.