Лас Вегас надделя над гостуващия Сан Хосе с 5:2 и стана първият отбор през настоящия сезон, който си осигурява място в плейофите на Националната хокейна лига. Жонатан Маршесо се отличи с два гола и две асистенции, а Марк Стоун, Алекс Тък и Матиас Йенмарк също се разписаха за осмата поредна победа на тима, с което беше изравнен клубния рекорд в лигата.

Вратарят Марк-Андре Флюри завърши с 31 спасявания. Лас Вегас е лидер в лигата с 68 точки. Тимо Майер и Томаш Хертл вкараха за гостите, а Йозеф Коренар отрази 35 удара, но Сан Хосе допусна седма последователна загуба. Нападателят на гостите Патрик Марло се отличи с асистенция в 900-ата си поредна среща. Той записа и 1768-ия си мач в НХЛ, с което изпревари рекордьора Горди Хоу.

Брендън Хагел се разписа 2 минути преди края на продължението и донесе победата на Чикаго с 5:4 над гостуващия Нешвил. Хагел добави и две асистенции в редовното време, в което домакините наваксаха пасив от 1:4 и стигнаха до обрат. Вини Хиностроза, Уайът Калинък и Пиус Сутер също вкараха, а Малкълм Субан завърши с 36 спасявания.

Микаел Гранлунд се отличи с гол и асистенция за гостите, които прекъснаха серия от шест поредни победи срещу съперника. Кам Талбот парира 39 изстрела, а Минесота спечели с 4:1 срещу домакина Аризона и записа пети последователен успех в лигата. Кристиан Дворжак, Маркъс Фолиньо, Кирил Капризов и Нико Щурм се разписаха за гостите. Джон Андерсън отбеляза две попадения и помогна на Монреал да спечели гостуването си на Филаделфия с 4:3. Капитанът на домакините Конър МакДейвид завърши с гол и асистенция, но Филаделфия допусна поражение в собствената си зала за първи път от девет срещи.