Марк Стоун вкара два гола и направи асистенция, а Уилямс Карлсън се отличи с гол и две асистенции при победата на Лас Вегас с 5:1 срещу Сейнт Луис в среща от редовния сезон на НХЛ. Домакините вкараха четири попадения в третата част и решиха мача.

Джонатан Марчесо добави гол и асистенция, а Кийган Колесар също се разписа за тима на Лас Вегас, който остава на три точки пред втория Колорадо в Западната дивизия. Винс Дън вкара единственото попадение за Сейнт Луис. Ню Йорк Рейнджърс победи Бъфало с 5:3 в друг мач от тази нощ.

По два гола за успеха реализираха Каапо Како и Крис Крайдър, а веднъж точен беше Адам Фокс. За Бъфало се разписаха Расмус Асплунд, Дилън Козънс и Джеф Скинър. Рейнджърс е на шесто място в Източната дивизия с 32 точки в 31 мача, а Бъфало допусна 14-о поредно поражение и на последната позиция с 16 точки от 30 срещи.

Ню Йорк Алендърс спечели срещу Филаделфия като гост с 2:1 след продължение. За островитяните точни бяха Оливър Уолстрьом в 45-ата и Антони Бовийе в 64-ата минута, а за Филаделфия се разписа Оскар Линдблом в 33-ата. Вратарят на Айлендърс Иля Сорокин отрази 36 удара и спечели осми пореден мач като титуляр. Тимът от Ню Йорк заема първо място в класирането на Източната дивизия с 46 точки в 33 мача, а Филаделфия е на пета позиция с 34 точки от 30 двубоя. Уинипег победи Ванкувър с 4:0, а с две попадения за успеха се отчете Адам Лоури.

Минесота записа девети пореден домакински успех след 2:1 срещу Анахайм. Каролина победи Кълъмбъс с 3:0 като гост, Колорадо разгроми Аризона с 5:1, а Сан Хосе надделя над Лос Анджелис с 2:1. Отава спечели срещу Калгари с 2:1 с победен гол на Крис Тиърни. Двубоят между Едмънтън и Монреал беше отложен заради КОВИД-19. Двама играчи от Монреал са заразени с коронавирус, съобщиха от НХЛ. Едмънтън трябва да играе с Монреал три пъти тази седмица, включително в сряда и петък.