Капитанът Сидни Кросби вкара гол в продължението и донесе победата на Питсбърг с 4:3 срещу Бъфало в среща от Националната хокейна лига на САЩ и Канада (НХЛ).

Алекс Голигоски вкара два гола и добави асистенция, а Марк-Андре Флюри спаси 32 шайби за победата на Питсбърг, дошла след преодоляване на два гола дефицит.

Паскал Дюпуи вкара третия гол за Пингвините, а руската звезда на миналогодишните финалисти Евгений Малкин подаде за три от четирите гола за отбора си.

Алес Коталик и Даниел Пайл записаха по гол и асистенция за домакините, които регистрираха втора поредна загуба и общо трета от последните четири срещи. Третият гол за Бъфало бе дело на Кларк Макартър.

Мат Стаян вкара два гола, включително един на празна мрежа, а Джъстин Пож дебютира за отбора на Торонто, който победи Атланта с 6:2 като гост.

Алексей Поникаровски, Джереми Уилямс и Никлас Хагман също вкараха по един гол за Кленовите листа, които след слаб старт на сезона записаха серия от шест победи в последните седем срещи.

Колби Армстронг и Тод Уайт бяха точни за отбора на Атланта, който беше надстрелян от атаката на Торонто при 21:38 в ударите към двете врати.

В други срещи от вечерта Анахайм загуби с 3:4 във Ванкувър, а славният някога Едмънтън надделя с 4:2 срещу гостуващия тим на Финикс.