Питсбърг победи Колорадо с 1:0 след продължение в мач от Националната хокейна лига. "Пингвините" стигнаха до успеха след гол на Блейк Комо във втората минута на продължението. Капитанът на Питсбърг Сидни Кросби се завърна в състава, след като пропусна последните три мача заради заушка.

Каролина прекъсна серия от четири поредни загуби след убедителен успех с 4:1 над Торонто. Вратарят Кам Уорд спаси 25 удара за успеха на Каролина. Анахайм победи трудно Монреал с 2:1. Защитникът Ампус Линдхолм и Мат Белески вкараха головете за Дъкс. Давид Дешарне отбеляза за тима на Монреал, който губи за първи път след серия от три поредни победи.

Шампионът Лос Анджелис победи Сейнт Луис с 6:4 в един от най-интересните мачове тази нощ. "Кралете" наваксаха три гола пасив и успяха да измъкнат победата, която е едва втора за тима в последните седем мача. Мариан Габорик се отличи с два гола и две асистенции, а Анже Копитар и Джеф Картър добавиха по гол и три асистенции за успеха на Ел Ей.

По този начин Лос Анджелис взе реванш от Сейнт Луис за загубата с 2:5 преди три дни. Поражението пък прекъсна серията от пет поредни победи на
Сейнт Луис

Резу,лтати:
Филаделфия - Флорида 2:1 (след дузпи)
Питсбърг - Колорадо 1:0 (след продължение)
Каролина - Торонто 4:1
Кълъмбъс - Вашингтон 4:5 (след продължение)
Монреал - Анахайм 1:2
Лос Анджелис - Сейнт Луис 6:4
Сан Хосе - Едмънтън 4:3 /БТА